Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 12/3

Annons

Centrum. Vid 4-tiden på fredagsmorgonen hördes glaskross på Norra Ringvägen. Det var en ruta till hårsalongen Style som krossades.

Bäckby. Natten till fredag stals båda registreringsskyltarna till en bil parkerad på Kokillgatan. Tanklocket på bilen bröts sönder, däremot försvann ingen diesel.

Erikslund. Under natten till fredag bröts sidoluckorna till en grävmaskin upp. Grävmaskinen stod vid bygget av nya Ikea. Tjuvarna slangade diesel från maskinen och fick dessutom med sig en brandsläckare.

Viksäng. Två elever på väg till skolan började bråka på fredagsmorgonen när de gick på Björnövägen. Pojkarna kom i slagsmål, den ene ska ha blivit slagen med en sten i huvudet och fick åka till akuten.

Brandthovda. Ett kontor i en bostad på Bronsåldergatan har haft inbrott. Ett kassaskrin har stulits. Det är oklart hur tjuven kom in.

Västerås. Preem på Stockholmsvägen hyrde ut ett släp till en man den andra mars. Sedan dess är släpet borta. Telefonnumret som lämnades är falskt.

Centrum. I fredags förmiddag parkerade en man sin bil på en parkering vid Pilgatan. Klockan 11.50 när mannen skulle hämta sin bil upptäckte han att bakrutan på bilen krossats av snö som rasat ned från ett tak. Det är fastighetsägarens skyldighet att röja bort snön. 

Mer läsning

Annons