Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 12/3

Annons

Haga. Polisen söker efter en liten vit bil, sedan en kvinna anmält en okänd bilförare för ofredande. Kvinnan promenerade natten till i går i Hagaparken då hon blev förföljd av en personbil på cykelbanan mellan Sandgärdsgatan och Källhags-gatan.

Skälby. Vid 8-tiden i går morse fick polisen samtal om en bil som framfördes vingligt och vårdslöst på E18. Polisen kunde stoppa bilen på Skälby. Det visade sig att bilisten saknade körkort, bilen hade körförbud och var avställd – och dessutom hittade polisen misstänkt stöldgods, bland annat fyra dunkar diesel, i bilen.

Råby. Vid 5-tiden i går morse gick inbrottslarmet på Västerås Praktiska gymnasium på Lövhagsgatan. Flera polispatruller kom till platsen och såg att en ruta slagits sönder. Polisen stoppade flera för kontroll, en man i 30-årsåldern ska utredas ytterligare. Han uppträdde misstänkt narkotikapåverkat, men det är inte utrett om han har med stölden att göra.

Centrum. Under helgen har en bil parkerad i Punkts parkeringshus råkat ut för stöld. Någon har monterat loss och stulit hela främre kofångaren inklusive bilens strålkastare.

Pettersberg. En man misstänks för egenmäktigt förfarande sedan han rivit sönder sin familjs pass samt sitt och hustruns äktenskapsbevis. Mannen och hustrun genomgår separation och mannen förklarade att han var orolig för att hustrun skulle ta barnen och försvinna utomlands.

Ramnäs. Glashyttan i Ramnäs utsattes natten till måndag för ett inbrott. Någon krossade ett fönster och klättrade in. Det är oklart om något stals, även om tjuven hade letat genom lokalerna ordentligt.

Kolbäck. Två fönster har stulits från en flygelbyggnad från ett lantligt beläget större hus som är till salu.

Surahammar. En lärare på Tuppkärrsskolan har blivit bestulen på sin Iphone som hon hade i en jacka som hängde i ett kapprum.

Strömsholm.

En röd moped av märket Super King med registreringsnummer BFZ 432 har stulits ur en carport.

Mer läsning

Annons