Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 13/1

Fräck tjuv på NetOnNet och ett misslyckat försök till garageinbrott.

Annons

Bäckby. Någon försökte under natten till torsdagen bryta sig in i ett garage på Oxenstiernas gata. Det finns brytmärken på karmen och en träflisa har lossnat från porten. Detta är ett av många inbrottsförsök i samma garage på senare tid. Inget av försöken har dock lyckats.

Centrum. På onsdagsnatten tog sig någon in i en bil i parkeringsgaraget på Nygårdsgatan. Man har fått med sig ett okänt antal cd-skivor och ett parkeringstillstånd, men det finns inga tecken på åverkan på bilen.

Centrum. En anställd på nattklubben Pluto har blivit bestulen på sin mobiltelefon. Mannen hade sin telefon i fickan i garderoben, och när han sedan skulle gå hem efter jobbet upptäckte han att den var borta. Han gissar att någon sträckt sig in över disken och tagit telefonen ur fickan.

Centrum. I tisdags vid 14-tiden kom en kund in på NetOnNet på Metallverksgatan, öppnade kartongerna till ett par hörlurar och en bärbar hårddisk. Personen försvann sedan med varorna utan att betala. NetOnNet har upptäckt tilltaget via sina övervakningskameror.

Mer läsning

Annons