Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 13-14/10

Någon gång under förra veckan skedde ett källarinbrott på Emausgatan, Gideonsberg.

Annons

Centrum.

Förövaren har stulit en byrå och VHS-filmer. En 32-årig kvinna som kom ut från Blue Moon vid midnatt natten mellan lördag och söndag att något stulit hennes mobil.

Hammarby stadshage. Någon gång mellan 23.00 och 06.30 natten mellan lördag och söndag stals verktyg och alkohol från ett garage på Åsgatan.

Centrum. Natten mellan fredag och lördag mellan 00.30 och 01.30 blev en ung man på 24 år bestulen på sin mobiltelefon som han hade i sin bakficka. Stölden skedde på Pocko o Locko bar på Stora gatan.

Centrum. En man på 26 år blev bestulen på sitt kortetui där han förvarade bankkort och betalkort. Mannen hade etuiet i sin jacka som hängde i en obevakad garderob. Stölden skedde natten mellan fredag och lördag på restaurang Nya Hattfabriken på Kungsgatan.

Centrum. Natten mellan fredag och lördag, klockan 01.30 blev en 25-årig kvinna av med sin handväska som hon ställt på dansgolvet på Nya hattfabriken, när hon gick upp och dansade. I och med stölden så försvann även nycklar och kontanter.

Centrum. En misshandel ägde rum på Nya hattfabriken, strax före klockan två, natten till lördag. Mannen, som är 41 år, blev slagen av en annan man. Vittnen finns till händelsen, men de är ännu inte förhörda av polisen.

Gideonsberg. En okänd gärningsman har slagit en 22-årig man i ansiktet så att han började blöda. Misshandeln skedde på Långmårtensgatan någon gång under fredagsnatt. Inga vittnen finns till händelsen.

Centrum. En 19-årig man blev misshandlad på restaurang Pluto vid halv ett tiden, natten till lördag. Han blev slagen hårt på höger kind av en jämnårig man. Vittnen finns till händelsen.

Annons