Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 13-14/11

Annons

Skiljebo. På fredagseftermiddagen, klockan tjugo minuter över tre, upptäckte skolpersonalen att det brann rejält i årskurs sex korridor. Någon eller några hade ställt en papperskorg på ett bord och tänt eld på det. Personalen lyckades som tur var släcka branden, som rubriceras som försök till mordbrand.

Djäkneberget. På lördagskvällen upptäckte boende på Djäknebergsgatan 17, att det varit inbrott i deras källarförråd. Inbrottet bör ha skett någon gång mellan fredag och lördag. Ytterligare två källarförråd var uppbrutna. Det är okänt vad som stulits.

Centrum. Vid midnatt, natten mellan fredag och lördag, upptäckte en 18-årig kvinna på nattklubben Silk att hennes mobiltelefon saknades i handväskan.

Bjurhovda. En bilägare på Benvägen upptäckte på lördagsförmiddagen att någon brutit sig in i hans parkerade bil. Höger sidoruta var krossad och ur bilen hade högtalare, bilstereo, GPS och en sporttrunk med hockeyutrustning stulits. Inbrottet har skett någon gång under natten mellan fredag och lördag.

Branthovda. Någon gång under natten mellan fredag och lördag har någon brutit loss och tagit en boendes brevlåda. Vid fyratiden på morgonen har boende hört ljud och observerat ett gäng ungdomar.

Tillberga. Någon gång under natten mellan fredag och lördag har två nya tågvagnar klottrats ner på järnvägsstationen i Tillberga.

Önsta. Önstagrillen utsatten för inbrott under natten mot lördag. Klockan tjugo minuter över två, upptäcktes att en sidoruta på byggnaden var sönderslagen. Växelkassan, som innehöll en mindre summa pengar, har stulits, samt en rivmaskin och en kaffebryggare.

Gideonsberg. Vid tiotiden i fredags kväll upptäcktes att två rutor krossats på Gideonsbergsskolan. Tre ynglingar är misstänkta.

Rönnby. En granne till boende i en villa på Löpargatan observerade i fredags att ett fönster var krossat på fastigheten, Det visade sig att de boendes bil, en Volvo, hade stulits. Vad som i övrigt stulits från bostaden är än så länge okänt. En teknisk undersökning ska genomföras.

Centrum. En 50-årig kvinna greps i fredags eftermiddag i centrum. Hon är misstänkt att ha stulit varor i två butiker till ett värde av drygt 3000 kronor. Kvinnan är hörd och sedan frigiven.

Hälla. En 39-årig man misstänks ha stulit skor för 1.300 kronor på Willys vid 20-tiden i fredags kväll.

Jakobsberg. På lördagseftermiddagen kallades polisen till ett äldre pars bostad. Den 82-åriga kvinnan hade hotats och blivit slagen över armen, nacke och i bakhuvudet av sin 74-årige man. Kvinnan behövde inte uppsöka lasarett. Mannen greps och åklagaren beslutade att anhålla honom.

Erikslund. På lördagseftermiddagen vid 16-tiden greps två män, 30 och 32 år gamla för stöld av olika varor i butiken Tati. De två greps och anhölls.

Korsängsmotet. Två bilar kolliderade på söndagsmorgonen klockan kvart över nio i Korsängsmotet. Den ena föraren, 23 år, visade sig ha 0.44 promille i blodet. Han togs in till polisstationen misstänkt för rattfylleri för ytterligare kontroll, En 22-årig passagerare i den andra bilden klagade över nackont och fördes till lasarettet för kontroll.

Mer läsning

Annons