Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 13-14/2

Annons

Vasastaden. En man, född -83, är misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning. Mannen stoppades på Stora gatan, i höjd med Fryxellska skolan vid 02-tiden på söndagen. Han släpptes efter provtagning som visade att han hade 1,34 promille alkohol i blodet.

Centrum. En taxiförare blev påbackad av en annan taxibil vid Stora torget vid 03-tiden på lördagen. Den främre registreringsskylten skadades liksom en extrabelysning. Föraren som backade på är misstänkt för smitning.

Önsta-Gryta. Strax före tolvslaget mitt på lördagen krockade en buss med en personbil i korsningen Gladiolgatan-Anemonvägen. Bilen stannade för att släppa fram bussen som kom från höger. Men bussen kom för nära bilen som fick plåtskador och en repa.

Centrum. En man, född -67, är misstänkt för misshandel efter en incident på nattklubben Harrys vid Stora torget vid 02-tiden på söndagen. Han slog en jämnårig man på näsan med knytnäven. Den slagne hade först försökt avvärja ett slag mot sin före detta flickvän som han pratade med på dansgolvet. Därefter fällde han den misstänkte över en låg tegelmur. Troligen låg svartsjuka bakom bråket.

Centrum. En man, född -79, blev rädd när några för honom okända män hotade honom på dansgolvet på nattklubben Blue Moon Bar vid 02.15-tiden på söndagen. De sade bland annat att han inte kommer att leva länge till.

Centrum. Polisen fick ta hand om fler berusade än vanligt i helgen. I fredagsnatt fick 17 personer sova ruset av sig i polishuset och 20 på lördagsnatten. Siffrorna gäller omhändertagna från hela länet.

Mer läsning

Annons