Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 13/3

Vid 01-tiden, natten till tisdag, fick två polisbilar rutorna krossade.

Annons

 Polisbilarna stod vid Shell Rocklunda när en ynling på cross kastade något mot polisbilarna.

BÄCKBY. En 26-årig kvinna har polisanmält en 56-årig man för sexuellt ofredande. Övergreppet ska ha skett i en lägenhet på Bäckby, vid 01-tiden, natten till tisdag. Vilken relation paret har till varandra är inte känt.

ERIKSLUND. Natten till tisdag langade någon 250 liter disel från en lastbil som stod parkerad vid Ikeas parkering.

HÄLLA. Två bilar krockade i rondellen vid Stockholmsvägen och Kranbyggargatan vid lunchtid på tisdagen. Enligt polisen ska en person fått lindriga skador i samband med olyckan.

GIDEONSBERG. På tisdagsmorgonen upptäcktes att ett stort antal verktyg stulits från en byggarbetsplats på Svärdsliljegatan under natten. Enligt polisen är verktygen värda omkring 100 000 kronor. I nuläget finns ingen misstänkt för stölden.

RÅBY. Flera boende på Lövsångargatan har fått sina källarförråd uppbrutna. Inbrotten upptäcktes på måndagskvällen. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polisen väntar på enskilda stöldanmälningar från de boende i fastigheten.

VALLBY. En miljöbod på Gäststuguvägen blev natten till tisdag föremål för en brandkårsutryckning sedan en person observerat att det kom rök ur en ventil. Branden kunde snabbt släckas och det fanns aldrig någon spridningsrisk.

HALLSTAHAMMAR. Någon slangade i helgen cirka 500 liter diesel ur Yrkesakademins fordon som var parkerade på företagets fastighet vid Cementvägen.

SURAHAMMAR. Någon har skurit sönder markiserna vid Tinas Skor sånt och Salong Sirpa på Köpmangatan.

HALLSTAHAMMAR. En finare BMW som i helgen var parkerad på Surbrunnsvägen fick sin lack repad.

HALLSTAHAMMAR. Skadegörelse genom klotter fortsätter. Den här gången har en stenmur efter Parkgatan drabbats och en plåtvägg hos företaget Monoflex.

Mer läsning

Annons