Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 13/8

Annons

Tillberga. Vid 23-tiden i söndags kväll tände någon eld i en container på Lokförargatan. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Haga. En gemensam tvättstuga i ett flerbostadshus på Haga parkgata har haft ovälkommet besök. Enligt anmälan har det hittats smutsiga kläder på golvet och i tvättmaskinen. Kläderna tillhör inte någon av dem som bor i huset. Brottsrubriceringen lyder olaga intrång.

Vallby. Vallby Friluftsmuseum har utsatts för skadegörelse, försök till stöld och olaga intrång. Personalen på museet upptäckte i lördags morse att ett fönster var krossat till lanthandeln och att någon försökt ta sig in i stallet och varit inne i glasskiosken. Rabarber från odlingarna var också upprivna. Ingenting uppges dock ha blivit stulet.

Skallberget. Tyg till ett värde av cirka 1 000 kronor har blivit stulet ur ett förråd på Skallbergsgatan. Stölden kan ha inträffat så tidigt som i maj men upptäcktes och polisanmäldes i går.

Pettersberg. En kvinna har anmält att hon i går morse tappade sin mobiltelefon på Jakobsgatan. När hon återvände för att hämta den var telefonen borta.

Centrum. I går morse blev en man av med sin ryggsäck på centralstationen. Mannen lämnade kvar ryggsäcken under ett bord och gick in på Pressbyrån. När han kom tillbaka var ryggsäcken med plånbok, glasögon och nycklar borta.

Norra haga. En bil som stod parkerad på Bomgatan fick natten till söndag repor i lacken på ena sidans fram- och bakdörr.

Stohagen. Någon har olovligen fällt fem körsbärsträd i en trädgård på Djuphamnsvägen. Anmälaren hade varit på semester sedan i juni och upptäckte skadegörelsen i går.

Rocklunda. En bensinstation på Arosvägen råkade i lördags ut för bensinsmitning, någon tankade en moped med fem liter bensin utan att betala. Brottet räknas som snatteri.

Hökåsen. Okända gärningsmän skar natten till i går sönder en utomhuspool i en trädgård på Hökåsvägen.

Brandthovda. En man anmälde i går att hans personbil blivit stulen på Brandthovdagatan. Händelsen kan ha inträffat allt ifrån nyårsdagen fram till i går.

Virsbo. Reningsverket fick påhälsning av en inbrottstjuv under natten till måndag. Tjuven tog sig strax före klockan tre in genom att först klippa bort taggtråden vid grinden och sedan krossa en av fastighetens fönster. Vad som eventuellt stulits är okänt.

Mer läsning

Annons