Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 13/9

Den 4 augusti bad en tonårig flicka att få provcykla en cykel på Sportson Bäckby.

Annons

Det fick hon – och försvann spårlöst. Provturen – eller vad det nu är – har varat i mer än en månad och det hela är nu polisanmält.

Erikslund. Vid lunchtid på tisdagen gick larmet i en larmbåge på Elgiganten Erikslund. En man sågs springa från platsen med en väska eller en påse och innan någon hann stoppa honom satte han sig i en bil med ytterligare tre personer. Bilen försvann. Mannen – som söks av polisen – misstänks för stöld. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits och som gjorde att larmbågen larmade.

Badelunda. En terränggående fyrhjuling har stulits från Badelundatrakten någon gång under natten mot tisdagen.

Centrum. Lindex på Stora gatan har råkat ut för inbrott natten till tisdagen. En ruta till en ytterdörr har krossats och någon har bevisligen varit inne i lokalerna. Enligt preliminära bedömningar har dock inget stulits.

Långängskrogen. Ännu en i raden av stölder har drabbat uppställda fordon vid de pågående byggena vid Långängskrogen. Den här gången har en bil slangats på cirka 20 liter diesel, någon gång under natten till tisdagen.

Östermalm. Ännu en parkerad bil på Karlsgatan har råkat ut för skadegörelse i form av att någon repat bilens lack. Under den senaste tiden har polisen fått ta emot många anmälningar om bilar i centrala Västerås som råkat ut för liknande skadegörelse; att bilens lack repats med något vasst, ibland har också bucklor åstadkommits.

Kopparlunden. En dator har någon gång under slutet av augusti stulits ur ett klassrum på Kopparlundsgymnasiet. Stölden polisanmäldes under tisdagen.

Mer läsning

Annons