Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 14/1

Annons

Skallberget. Från en bil som stod parkerad på Skallbergsgatan stals extraljus till ett värde av 2 000 kronor.

Kristiansborg. En pojke i 11-12-årsålder ofredade en kvinna genom att kasta isklumpar mot en 35-årig kvinna som stod och väntade bussen i Kristiansborgsallén. Samtidigt som pojken försökte träffa kvinnan skrek han fula ord till henne. När kvinnan klivit på bussen fortsatte kastandet och bussen träffades. Händelsen inträffade vid 14-tiden på torsdagen.

Skälby. En släpkärra stals från en parkeringsplats på Skälbygatan. Värdet på den stulna släpkärran är okänt. Stölden inträffade någon gång mellan 11-12 januari.

Centrum. Från en arbetskupa på Rudbeckianska gymnasiets skolgård stals en verktygslåda, ett underställ och sulor till ett par arbetsskor.

Pettersberg. En 14-årig flicka försökte åka buss med en förfalskad sms:s biljett från Pettersbergsgatan. Flickan hade bytt tid och kontrollnummer på biljetten.

Rocklunda. En bilist körde under tisdagen in på Shell vid Rocklunda för att tanka. Mannen tankade för 500 kronor och gick in för att betala. Väl inne på macken hävdade mannen att han tankat bara några liter fån en annan pump och betalde för den bensinen och körde iväg.

Rocklunda. En man tankade 19 liter bensin för 254 kronor på Shell vid Rocklunda på tisdagen. Han gick in på macken och påstod att han glömt plånboken i bilen. Mannen lämnade sin mobil i pant och gick ut för att hämta plånboken. I stället för att betala hoppade föraren in i bilen och körde därifrån. När personalen kontrollerade mobilen kunde de konstatera att det inte fanns något sim-kort i den.

Centrum. En 51-årig man greps för stöld på Åhlens på fredagskvällen efter att han stulit ett par skor som han tagit bort larmet från.

Mer läsning

Annons