Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 14/10

Fest och handväska är ibland en dålig kombination - när handväskan försvinner.

Annons

Centrum. En kvinna har polisanmält att någon stulit hennes handväska på okänt vis inne på restaurang Pluto vid Torggatan. Vid ettiden natten till torsdagen skulle kvinnan ha sin väska som hon förvarat intill sig under kvällen - men då var väskan med innehåll borta.

Västerås. En uppenbar granntvist mellan två personer i de norra delarna av centrala Västerås har lett till en polisanmälning för ofredande från en av parterna mot den andre. Ofredandet ska ha bestått i nedsättande och högljudda förolämpningar. Bråket har enligt uppgift pågått en tid.

Vallby. Polisen hade kontroll på Vallbyleden vid 22-tiden på onsdagskvällen då en 32-årig bilist stoppades. Det visade sig att han saknade giltigt körkort, var uppenbart påverkad av någon sorts narkotika, samt körde en avställd bil. Han misstänks därför för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. Bilen omhändertogs också eftersom den använts för olovliga körningar tidigare.

Ormberget. På torsdagseftermiddagen, strax före klockan 14, gick inbrottslarmet i en villa på Ormbergssvängen. Man upptäckte att det varit inbrott i villan, men vid anmälningstillfället var det oklart vad som stulits.

Skiljebo. Polisen stoppade en personbil för kontroll på Stockholmsvägen vid lunchtid på torsdagen. Bakom ratten satt en 57-årig man som saknade giltigt körkort. Han misstänks nu för grov olovlig körning eftersom han även tidigare rapporterats för samma brott.

Centrum. Vid 10.30-tiden ryckte räddningstjänsten ut till Stora gatan och gamla VLT-huset. Där hade en mindre brand uppstått i samband med omläggning av takpapp, men släcktes snabbt.

Mer läsning

Annons