Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 14/12

Annons

Irsta. Tidigt på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka på Stockholmsvägen, länsväg 693, öster om Irsta. Två bilar krockade strax före klockan sju, båda förarna fördes med lindriga skador till sjukhus i ambulans. Olyckan vållade vissa trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet.

Erikslund. Fyra I-phones är lätta att gömma, men dyra. Och de är därför larmade i butiken. Det fick en 38-årig och en 40-årig man erfara sedan de försökt ta med sig fyra I-phones, värda mer än 22 000 kronor, förbi kassorna hos Mediamarkt utan att betala. De ertappades och polis tillkallades. Männen misstänks för stöld och fördes till polishuset för förhör.

Centrum. En man i 50-årsåldern försökte stjäla spritflaskor från Systembolaget

i kvarteret Igor under onsdagseftermiddagen. Han avslöjades innan han hann försvinna, polis tillkallades och mannen misstänks för snatteri.

Centrum. Vid 17-tiden på tisdagen såg en polispatrull i Västerås centrala delar en 21-årig man som betedde sig som om han vore påverkad av någon sorts narkotika. Den unge mannen fördes till polisstationen för provtagning som avgör om misstankarna stämmer.

Centrum. En 18-årig yngling påträffades av polisen i Västerås centrum vid 20-tiden på tisdagskvällen. Ynglingen uppträdde som om han vore påverkad av någon sorts narkotika. Han gick dock inte med till provtagning frivilligt, utan gjorde våldsamt motstånd medan han hotade poliserna till livet. Han övermannades och fördes till polishuset för provtagning och förhör.

Östermalm. En 40-årig kvinna skadades lindrigt i en trafikolycka vid 21-tiden på tisdagskvällen. Kvinnan cyklade på Kopparbergsvägen då hon blev påkörd av en bil. Hon undkom olyckan med lindriga skador i ett knä.

Västerås. Vid 23-tiden på tisdagskvällen ringde en busschaufför polisen eftersom chauffören upptäckt en passagerare som inte steg av vid ändhållplatsen och inte gick att väcka ordentligt. Den 21-årige passageraren visade sig vara misstänkt narkotikapåverkad, polisen lyckades väcka honom och föra honom till polishuset för provtagning. Proverna får visa om misstankarna stämmer.

Bjurhovda. Under natten till tisdagen ringde boende på Flisavägen till polisen sedan de hört en ruta krossas. Flera vittnen såg hur en man kastade en stor sten genom rutan, därefter tog sig tid att sopa efter sig, och slutligen försvinna från platsen innan polisen hann fram dit.

Mer läsning

Annons