Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 15/1

Annons

VALLBY. Sent på torsdagskvällen sparkade en 25-årig man sönder en lägenhetsdörr på Högloftsvägen. 25-åringen slängdes sedan ut av lägenhetsinnehavaren.

VIKSÄNG. Vid lunchtid på torsdagen blev en 43-årig man av med sin mobiltelefon. Mannen hade lagt telefonen i jackfickan som låg bredvid medan han idrottade på Viksängsgatan.

ERIKSBORG. I torsdags vid 12-tiden slog någon sönder rutan på en parkerad bil. Tjuven försökte stjäla en navigator, men har inte lyckats.

BÄCKBY. Under natten mot torsdagen slog någon sönder en fönsterruta till Idrottens hus. Vittnen såg hur mannen stoppades av ett galler på insidan av fönstret, men han lyckades sticka in armen och få med sig en mini-pc.

HÄLLA. En bil parkerad på Fallskärmsvägen drabbades av inbrott. Tjuven hade slagit sönder flera rutor och krossat alla baklyktor. Dessutom försvann en bilstereo.

HAMMARBY. Tre pojkar i 8-årsåldern blev på torsdagseftermiddagen jagade av en man på Liegatan. Barnen har berättat att mannen sagt åt dem att komma och sedan jagat dem. Pojkarna blev rädda och sprang hem. Polisen sökte efter mannen, utan att hitta honom.

BARKARÖ. Under torsdagen tog sig någon in i Barkarö skola genom att krossa ett fönster. Tjuven tog sig in i lärarnas arbetsrum och stal en dator.

BÄCKBY. En bil på Plåtverksgatan fick på torsdagen sin bakre registreringsskylt stulen.

VÄSTERÅS. En 75-årig kvinna har anmält att någon tagit ut pengar från hennes konto tre gånger under november och december. Totalt har 600 kronor försvunnit.

ROCKLUNDA. På torsdagen tankande en person för 480 kronor på Shell utan att betala.

BÄCKBY. I veckan stals fyra sommardäck ur ett garage på Adolf Zethelius gata. När ägaren kom dit i torsdags upptäcktes att däcken som låg i plastpåsar var borta.

NORRA HAGA. Under natten mot fredagen stals en barnvagn som stod parkerad i ett trapphus på Norra Skjutbanegatan. Barnvagnen, som var värd 7 000 kronor, innehöll också leksaker, regnskydd och en åkpåse.

ÖNSTA. Under natten mot fredagen stal någon en rullstol som stod parkerad i ett rullstolsgarage på Gästrikevägens gruppbostad.

CENTRUM. En 59-årig man observerades av personalen på butiken New Yorker när han gick in i en provhytt. När mannen kom ut från provhytten saknades en skinnjacka och en tröja. Väktare grep mannen som satt på sig kläderna. Han misstänks nu för snatteri.

VALLBY. Under torsdagen tog ett gäng ungdomar från en annan skola olovandes in i Pilträdsskolans entréhall. Ungdomarna spelade fotboll i entréhallen och en av dem råkade krossa en ruta på en dörr.

VÄSTERÅS. En 64-årig västeråsare lånade i början av veckan ut sin bil till en annan man ett par timmar. Flera dagar senare har han inte sett röken av vare sig mannen eller bilen. Även fyra sommardäck som låg i bilen är spårlöst borta.

Mer läsning

Annons