Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 15-16/1

Klockan 9.55 på söndagsmorgonen stoppade polisen en bilist på Norrleden.

Annons

Föraren, en 34-årig kvinna, hade 0,4 promille i utandningsprovet och är nu misstänkt för rattfylleri.

Bjurhovda. En villa på Tvärpilsgatan har någon gång under fredagseftermiddagen utsatts för ett inbrott. Tjuvarna tog sig in via altanen och stal teknisk utrustning, bland annat en dator och en kamera.

Skälby. En 19-årig yngling utsattes natten mot lördag för olaga hot på Håkantorpsgatan. Ynglingen hotades till livet av en okänd man, som han bara känner till förnamnet.

Centrum. En 20-årig man har anmält en jämnårig man för misshandel efter ett bråk på Silk vid 1-tiden på lördagsnatten. Den misshandlade mannen hade fått flera knytnävsslag i ansiktet.

Centrum. Ammunition, gevärs- och hagelpatroner, hittades på damtoaletten på en restaurang i centrala Västerås klockan 22 i lördags. En polispatrull som kallades till platsen hittade inget annat misstänkt eller någon misstänkt. En anmälan om brott mot vapenlagen har upprättats.

Centrum. En 23-årig kvinna som skulle avvisas från Blue Moon Bar klockan 1.30 på lördagsnatten gjorde våldsamt motstånd. Hon hämtades av polis och fick läggas in för tillnyktring innan hon kunde höras. Hon släpptes på söndagsförmiddagen och är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Centrum. Ett större bråk uppstod inne på Blue Moon Bar klockan 1.50 på lördagsnatten. Två tjejgäng kom i bråk med varandra och fyra av de inblandade, mellan 27 och 19 år gamla, har anmält att de blev misshandlade. Några misstänkta finns inte för tillfället.

Mer läsning

Annons