Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 15/3

Det går inte att få lön från arbete och sjukpenning från Försäkringskassan samtidigt.

Annons

Västerås. En kvinna i 50-årsåldern från Västerås har polisanmälts av Försäkringskassan som anser att hon lurat kassan på drygt 80000 kronor. Kvinnan fick 81547 kronor i hel sjukpenning från Försäkringskassan – samtidigt som hon var så frisk att hon arbetade och fick lön för det.

Erikslund.Den 31-årige mannen ertappades då han tagit med sig varor för mer än 1000 kronor från Ica Maxi Erikslund under söndagen. När polis kom till platsen visade det sig dessutom att 31-åringen bar olaglig pepparspray på sig.

Skallberget. En hyresgäst på Skallberget har polisanmält att ett källarförråd brutits upp och att saker försvunnit för hyresgästen under tiden fram till fredag. Hyresgästen har påträffat vissa av de försvunna sakerna som låg synliga i en annan hyresgästs låsta förråd.

Kopparlunden. Netonnets lagerbutik på Metallverksgatan har råkat ut för stöld. Personalen har upptäckt tomma kartonger till en dator och mobil som misstänks ha stulits av någon kund på okänt vis.

Skiljebo. Under helgen har en dator och träningskläder stulits från en parkerad bil som stått på en parkeringsplats intill Skiljeboskolan.

Skultuna. En man tog bilen till Lagårn och hade en trevlig danskväll på fredagen. När han skulle köra hem upptäckte han att någon repat bilens sida och motorhuv med ett vasst föremål.

Stockholm-Västerås. En man i 60-årsåldern har polisanmält att någon stulit hans dator på okänt sätt under en tågresa mellan Stockholm och Västerås.

Gideonsberg. Någon gång under tiden onsdag-lördag har en parkerad bil på Vitmåragatan råkat ut för bensinslangning. Tanklocket har brutits upp och en större mängd bensin har slangats ut.

Nordanby. Vid 13-tiden på måndagen tankade en man för drygt 500 kronor på Statoil Nordanby och körde iväg utan att betala.

Annons