Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 15/3

Vid 21.15-tiden i måndags kväll kallades polis till Puddelugnsgatan på Bäckby sedan någon larmat polis om bråk mellan två personer.

Annons

När polisen kom till platsen hade den ena försvunnit. Enligt anmälaren svingade han en betong i luften. Lyckligtvis utan att träffa den andre.

ERIKSLUND. 34-årig man misstänks för åverkan sedan han skurit upp en förpackning, innehållande en mobiltelefonhållare. Syftet var att se om den passade hans egen mobiltelefon. Därefter tog han en obruten förpackning och gick till kassan. Detta hände på Media Markt i måndags vid 13.30-tiden.

IRSTA. En villa med adress Vårbacka har haft påhälsning av tjuvar. I måndags tog sig någon in i huset genom att krossa en altandörr. En tv och en kamera stals.

CENTRUM.  Migrationsverket har anmält en 46-årig man för brukande av falsk urkund och brott mot utlänningslagen. Enligt misstankarna har 46-åringen varit i Sverige i tre perioder från 2001. Då ska han ha antagit sin brors identitet.

VALLBY. Natten till tisdag var det inbrott i Vallbry friluftsmuseum. Någon tog sig in i kiosken och stal diverse handverktyg.

MISSTÄNKT STÖLD. En biluthyrningsfirma har polisanmält en man för stöld sedan han inte lämnat igen en bil han hyrt. Enligt anmälaren ringde personen ifråga och sa att en bekant stulit bilen, men att han inte vill namnge honom. Han blev då uppmanad av biluthyraren att göra en polisanmälan, vilket han inte gjort. Nu har firman tröttnat och anmält kunden för stöld.

Mer läsning

Annons