Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 16/12

Annons

HAMMARBY STADSHAGE. Vid 02.10 under natten mot torsdag gick inbrottslarmet på ett företag på Köpingsvägen. När polisen kom till platsen kunde man konstatera att någon krossat ett fönster och stulit två datorer. Kvar vid skrivborden hängde de lösa sladdarna.

VALLBY. Någon gång under natten till torsdag stals en bil från Portlidervägen.

CENTRUM. En man rusade vid 8-tiden på torsdagsmorgonen in på Pressbyrån vid Centralstationen och stal tre smörgåsar. När väktare hittade honom utanför slängde han två av mackorna i marken. Den tredje hade han enligt polisanmälan troligen redan hunnit äta upp.

CENTRUM. En 19-årig kvinna blev i lördags kväll bestulen på sin dyra mobiltelefon när hon var ute på krogen. Kvinnan hade glömt att tagit ur mobiltelefonen ur väskan som hon lade ifrån sig på ett bord. Väskan försvann tillsammans med telefonen, kvinnans kamera och en mindre summa kontanter.

BÄCKBY. En familj blev i måndags av med sin bob från 1970-talet. Föräldrarna i familjen parkerade boben på morgonen i Rösegårds förskolas förråd. Förrådet står olåst under dagen så att föräldrar ska kunna parkera sina barnvagnar när. När förskoledagen var slut och familjen skulle gå hem var boben borta.

VÄSTERÅS. En man från Västerås har polisanmälts för att ha tagit emot sjukersättning samtidigt som han arbetat med lön. Enligt anmälan har mannen sedan 2005 från 334 000 kronor felaktigt utbetalt.

VÄSTERÅS. Ett Västeråspar har anmälts för djurplågeri av sin hund. Enligt anmälaren har hunden inte tillgång till den mat och vatten den behöver. Hunden ska bland annat ha slängt sig över och snabbt svept i sig vatten som anmälaren gett den. Anmälaren säger sig också ha behövt tvinga ut paret för att rasta hunden

NORRA HAGA. Ett hus på Norra Skjutbanegatan har haft problem med inbrott, vilket i helgen gjorde att en lapp om problemet sattes upp i trapphuset. När en av de boende i huset gick ned till sitt förråd upptäckte hon att det varit inbrott även där. Tjuven hade stulit diverse damkläder.

Mer läsning

Annons