Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 16-17/1

Annons

Centrum. Vid ett inbrott i en personbil som stod parkerad i Parkhuset stals fronten till en bilstereo. Inbrottet har skett någon gång mellan tisdag och onsdag i förra veckan.

Centrum. Två män, båda 46 år gamla, kom i bråk i en livsmedelsaffär på Stora Gatan strax efter klockan fyra på fredagseftermiddagen. Efter en ordväxling försökte den ena mannen slå till den andre, men missade. Männen har nu anmält varandra, för olaga hot respektive försök till misshandel.

Skiljebo. Två ynglingar greps av polisen klockan 23.35 på fredagskvällen misstänkta för skadegörelse. De misstänks för att ha klottrat ner Swedbanks fastighet i Skiljebo centrum. Vid gripande beslagtogs en ryggsäck som innehöll sprayfärger och tuschpennor. Eftersom ynglingarna är under 18 år överlämnades de till föräldrarna.

Centrum. En 20-årig man och en 18-årig kvinna kom i bråk på Pluto strax efter klockan ett natten till lördag. Kvinnan som är misstänkt för misshandel ska ha slagit en flaska i huvudet på mannen så att han började blöda. Skadan var inte allvarlig och mannen behövde inte uppsöka sjukhus för vård.

Centrum. Klockan 02.50 natten mellan fredag och lördag skulle ordningsvakterna på Pluto avvisa en 25-årig man som bråkat i kön till garderoben. Han gjorde då så våldsamt motstånd att polisen måste tillkallas. Mannen är nu misstänkt för våldsamt motstånd.

Centrum. Ett bråk på nattklubben Silk strax efter klockan ett natten till lördag har resulterat i tre anmälningar om misshandel. En 18-årig man kom i bråk med en jämnårig och när 20-årigt vittne försökte avstyra bråket fick han också några smällar.

Barkarö. Två dataskärmar stals vid ett inbrott i Barkarö skolan natten mellan fredag och lördag.

Aroslund. En 16-årig flicka attackerades av tre män i 20-årsåldern under Vallbybron kvart i ett natten mellan fredag och lördag. Flickan fick ett slag i ansiktet och trycktes sedan ner på marken, så hårdhänt att hon fick smärtor i ryggen. Männen försvann sedan från platsen.

Herrgärdet. Vid ett inbrott i Emilios Pizzeria på Södra Allégatan stals kontanter och rikskuponger till ett sammanlagt värde av 1 000 kronor.

Gideonsberg. En personbil som stod parkerad vid Långmårtensgatan utsattes natten till lördag för ett inbrott. Det är oklart om något stulits, men bilen utsattes för viss åverkan.

Skälby. En tv-apparat stals vid ett inbrott i Håkantorpsskolan mellan klockan 7.00 och 8.20 på lördagsmorgonen. Tjuven tog sig in i skolan genom att slå sönder en fönsterruta.

Kopparlunden. En 31-årig kvinna blev bestulen på ett par dyrbara Ballyskor när hon besökte Busborgen mellan klockan 14 och 16 på lördagseftermiddagen. Värdet på skorna anges till 3 500 kronor. Kvinnan fick åka hem med platsskydd på fötterna.

Råby. Under tiden som ett par tog en långpromenad mellan klockan 22 och midnatt på fredagskvällen passade en tjuv på att ta sig in i deras lägenhet genom att bryta upp en altandörr. Tjuven kom över en kamera, tv-apparat och en Mp4-spelare.

Mer läsning

Annons