Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 16-17/10

På Pluto upptäcktes en man som använde ett stulet kontokort. Han påstod att det var hans flickväns, som gått hem för kvällen. Kvinnan som förlorat kortet hittades senare i lokalen.

Annons

Västerås. En 40-årig man påträffas på fredag morgon påverkad intill sin bil på Erikslund. En polis på väg till jobbet såg hur han ramlade omkull bredvid bilen. Mannen berättade att han kört till systembolaget för att köpa öl, men att det var stängt.

Västerås. En 36-årig man råkade ut för en olycka på sin arbetsplats på fredagsmorgonen. Han skadade sitt finger i en svarv.

Västerås. En 19-årig man greps på fredagen misstänkt för olaga hot mot sin före detta flickvän.

Sala. Vid middagstid på fredagen greps en 33-årig man misstänkt för skadegörelse på personbil, olaga hot och hets mot folkgrupp. Vid gripandet var mannen förvirrad och gick inte att förstå. Polisen misstänker att personen är psykiskt sjuk och detta ska utredas.

Köping. En 42-årig man slog sönder en ruta på en polisbil under fredagskvällen. Mannen är misstänkt för skadegörelse. Vid visitering fann polisen 90 narkotikaklassade tabletter.

Köping. En 35-årig kvinna medfördes till polisstationen för en kroppsvisitering under fredagskvällen. Hon misstänks för drograttfylleri.

Västerås. Två gärningsmän försökte bryta sig in på Hultcrantz begravningsbyrå under fredagsnatten. Efter en kortare språngmarch kunde en av gärningsmännen gripas.

Västerås. En 45-årig man greps under lördagmorgonen misstänkt för olovlig körning och brott mot knivlagen.

Fagersta. På lördag eftermiddag misshandlade en man sin sambo genom att ge henne örfilar. Mannen var påverkad och omhändertogs av polisen.

Sala. Klockan 18.00 misshandlades två män grovt av två gärningsmän. Den ena mannen fördes med omfattande ansiktsskador till Centrallasarettet i Västerås. Vid tvåtiden på natten till söndagen påträffades den ena gärningsmannen i Sala och kunde gripas.

Västerås. En kvinna född -24 blev rånad på sin väska i centrala Västerås på lördagskvällen. Vid överfallet skadade hon sin arm.

Västerås. En berusad gäst stal spelmarker till ett värde av 700 kronor på Blue Moon Bar under lördagsnatten. Han omhändertogs av polisen. Enligt personal har mannen stulit spelmarker vid flera tillfällen tidigare.

Mer läsning

Annons