Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 16/2

Inte bara snattare - utan även påverkad.

Annons

Centrum. Vid 17-tiden på onsdagskvällen stoppades en kvinna i 40-årsåldern då hon försökte stjäla varor ur en butik i centrala Västerås. När polis kom till platsen visade det sig att kvinnan också visade tecken på att vara påverkad av någon sorts narkotika. Hon togs med till polishuset för förhör och provtagning, misstänkt för snatteri och ringa narkotikabrott.

Centrum. Strax före klockan två natten till torsdagen stoppade polisen en kvinna i 20-årsåldern för kontroll. Enligt vad polisen ansåg visade kvinnan tecken på att vara narkotikapåverkad. Hon togs med till polisstationen för förhör och provtagning.

Östermalm. Under onsdagen kontrollerades en tonårig yngling av polisen vid Växhuset. Ynglingen visade tecken på drogpåverkan och togs med till polishuset för provtagning och förhör.

Östermalm. Vid 13-tiden på tisdagen försökte en 15-årig yngling ta med sig varor från Stadium Västerås city i utan att betala. Det gick inte bra – han stoppades av personal. Polis tillkallades som skrev rapport och överlämnade ynglingen till föräldrarna.

Stenby. En anställd på ett företag på Stenbygatan upptäckte på torsdagsmorgonen att en mobiltelefon saknades. Det är oklart om telefonen stulits eller förlorats på annat sätt.

Mer läsning

Annons