Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 17/11

Elva symaskiner stals från Önstaskolan under tisdagskvällen.

Annons

Önsta-Gryta. Under tisdagskvällen utsattes Önstaskolan för ett inbrott. Någon hade tagit sig in i textilslöjdslokalen och stulit elva symaskiner.

Bjurhovda. En bil som stod parkerad på Benvägen blev stulen på tisdagskvällen. I bilen låg ett bensinkort och under natten tankade någon tre gånger med det stulna kortet.

Nordanby. En bilist körde in i en stolpe vid en rondell på Bergslagsvägen på tisdagen. När polis kom till platsen hade föraren lämnat bilen.

Centrum. En 80-årig kvinna har anmält köpcentret Igor för vållande av kroppsskada. Hon halkade på parkeringsdäcket på taket och menar att halkbekämpningen varit för dålig.

Hälla. Någon bröt sig in i en bil som stod parkerad utanför Ica Maxi på tisdagen. Låset till bagageluckan var uppbrutet och en tv samt en väska med kläder var borta.

Centrum. I helgen försökte en 17-åring ta sig in på Pluto med någon annans legitimation. Personalen fattade misstankar när bilden på id-kortet inte var lik personen som försökte ta sig in.

Sandgärdet. Någon gång under den senaste veckan har någon brutit sig in i ett källarförråd på Tenngatan. Personen klippte upp låset till förrådet stal kläder.

Hälla. Två män snattade varor på Willys under fredagen. Den ena mannen, 36 år, snattade ljus och en ost. Den andra mannen, 66 år, snattade batterier.

Mer läsning

Annons