Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 17/5

Vid 00.20-tiden, natten till tisdag, kastade en man ett okänt föremål mot entrédörren till ett trapphus på Bangatan 17, Gideonsberg.

Annons

Ett vittne såg händelsen, och larmade polisen. Men när de kom fram var mannen borta.

SKÄLBY. Natten till tisdag stals en moped av okänt märke från Skafferivägen. Mopeden var låst med både styr- och kättinglås.

CENTRUM. I måndags vid 14.15-tiden togs en 29-årig man på bar gärning när han försökte stjäla fläskfilé och nötkött från Hemköp på Stora gatan. Mannen hade plockat på sig kött för drygt 1300 kronor.

IGGEBYGÄRDET.  En bil på Sankta Ursulas väg blev utsatt för skadegörelse natten mellan måndag och tidag. Någon hade punkterat två av däckens bil, förmodligen med kniv.

BJURHOVDA. I helgen stals tre extraljus från en bil på Benvägen.

HEMDAL.  Vid 8.30-tiden på tisdagen blev en kvinna bestulen på sin jacka när hon var på Hemdals familjeläkarmottagning. I jackan stod hennes namn, och i den låg hennes nycklar och en telefon.

HÄSSLÖ. I helgen stals cirka 500 liter disel från flera olika lastbilar som stod parkerade vid Edströmska gymnasiet. Enligt anmälan hade någon manipulerat de datorstyrda grindan till skolans område så att dörrarna inte stängts ordentligt.

Annons