Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 17/8

Ett garage fick påhälsning i helgen. Men eftersom det var så stökigt där gick det inte att avgöra om något stulits.

Annons

Önsta. En 12-årig pojke spelade i söndagskväll fotboll tillsammans med några kompisar på fotbollsplanen utanför Önstaskolan. De hade innan kommit överens om att om något avbröt matchen skulle denne få tio slag på armen. När pojken inte längre ville vara med utdelades också slagen. Händelsen är polisanmäld som misshandel.

Bäckby. Under natten till tisdag bröt någon sig in i Lernias lokaler på Ånghammargatan. Tjuven tog sig in i ett omklädningsrum samt kontoret. Därifrån stals en okänd summa kontanter ur ett kassaskåp.

Gideonsberg. Någon har försökt att stjäla en hög med stolsdynor från en altan på Prästkragegatan. Personen fick dock inte med sig dem, men glömde sin skateboard på platsen.

Bäckby. En bil på Puddelugnsgatan har fått samtliga rutor krossade. Brytmärken finns också på bagageluckan. Det är oklart vad tjuven fått med sig, mer än en stereo och lite småpengar.

Skiljebo. I helgen befann sig en kvinna hemma hos in kompis när hon hörde ett skramlande ljud utanför fönstret på Färnebogatan. När hon gick ut på balkongen såg hon en man som gick omkring och välte cyklar samt kastade flaskor omkring sig.

Rocklunda. En grå Volvo tjuvtankades på måndagskvällen för 882 kronor på Shell.

Finnslätten. Under helgen har någon brutit upp dörren till ett garage. Det är oklart om något stulits, eftersom det är så rörigt i garaget att det är svårt att få överblick.

Mer läsning

Annons