Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 17/8

Annons

Gideonsberg. Någon gång vid 12-tiden i torsdags kastade någon en sten mot ett fönster på Bellmansgatan. Fönstret höll men fick en skada. Händelsen är anmäld som skadegörelse.

Gryta. Natten till fredag har tjuvar varit inne i en trädgård på Blåklockevägen och stulit solcellslampor.

Gryta. Någon gång under natten torsdag till fredag har någon tagit sig in i ett garageförråd på Blekingevägen. En fontän och två statyer är tillgripna.

Hammarby. Någon gång under natten onsdag till torsdag har Hammarby bangolfklubb haft inbrott i sin klubblokal men ingenting verkar ha försvunnit från lokalen.

Vallby. En bil på Loftbodsvägen utsattes natten mellan torsdag och fredag för skadegörelse. Någon har gjort repor både i lacken och rutorna.

Viksäng. Någon har natten mellan torsdag och fredag tagit sig in på en balkong på Kaserngatan och troligen sovit där. Familjen som bor i lägenheten hittade kvarglömda nycklar och minneskort kvarglömda på balkongen.

Surahammar. En kvinna i 75-årsåldern har anmält till polisen att hon vid flera tillfällen har blivit uppringd av personer som på engelska erbjuder hjälp med hennes dator. Kvinnan har snabbt lagt på. Polisen misstänker försök till bedrägeri.

Surahammar. En kvinna har anmält att hon blivit av med sin plånbok för någon vecka sedan. Hon menar själv att den är stulen från lägenheten. I samma veva som plånboken försvann hade kvinnan varit och handlat.

Kolbäck. Några av Hallstahems fastigheter på Äggsjögatan och Hagvägen har under helgen blivit nedklottrade med vit och röd färg.

Mer läsning

Annons