Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 18/1

Helgen slutade illa för två kvinnor som hamnade i bråk vid Västerås Centralstation.

Annons

Centrum. Vid fyratiden på morgonen natten mot söndagen har två kvinnor polisanmält att de blivit misshandlade av två för dem okända män intill Västerås Centralstation. Kvinnorna blev nerslagna av männen, en av dem blev också skuren med kniv. De båda männen söks av polisen.

Skälby. Under helgen har Håkantorpsskolan råkat ut för inbrott. En ruta har krossats och en tv stulits.

Gideonsberg. Natten till måndagen har en parkerad bil på Blomstergatan råkat ut för inbrott. En ruta har krossats och bilstereon med baslåda har stulits.

Sandgärdet. Under ett träningspass på Västerås Kampsportcenter på Utvecklingsgränd stals ytterkläderna från en familj under söndagskvällen vid 18-tiden.

Västerås. En kvinna har polisanmält att hon utsatts för bedrägeriförsök sedan hennes bankkort stulits. Någon har försökt ta ut pengar från det spärrade kortet vid flera olika uttagsautomater i Västerås. Kortet stals den 15 januari och försöken ägde rum den 16 och 17 januari.

Centrum. Under natten till måndagen har en parkerad bil på Punkts parkeringshus utsatts för inbrott. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits, men det såg ut som om tanklocket brutits upp och bensin slangats.

Centrallasarettet. Någon gång under helgen har en mobiltelefon stulits från Folktandvårdens lokaler på Centrallasarettet.

Skallberget. Bilstereon blev bytet när en parkerad bil på Karlfeldtsgatan utsattes för inbrott någon gång under natten till måndagen. En ruta har krossats på bilen.

Mer läsning

Annons