Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 18-19/2

Annons

Hamre. Två personer råkade i slagsmål på Flottiljgatan cirka klockan 22 i lördags. En polispatrull kom till platsen och grep den ene. Han förhördes och anhölls.

Munkängen. En misstänkt rattfyllerist stoppades på Kungsängsgatan klockan 21.10 i lördags. Han fick göra utandningsprov och visade sig sedan ha 0,38 promille, vilket är straffbart.

Kristiansborg. En man anträffades av polis på Kristiansborgsvägen klockan 2.15 natten till söndag. Han visade tydliga tecken på narkotikapåverkan.

Kristiansborg. En badgäst på Kristiansborgsbadet blev bestulen. Han hade ställt väskan med plånboken på en bänk medan han duschade och badade bastu. Sedan upptäckte han att plånboken var borta. Den innehöll bland annat körkort, lite kontanter, kreditkort, bankkort och ett badkort värt 800 kronor.

Apalby. En 16-årig flicka blev av med plånbok, id-kort och 300 kronor i kontanter i lördags. Hon hade värdesakerna i ett omklädningsrum i Bombardier Arena. Flera i samma omklädningsrum blev av med saker vid samma tillfälle. Endast aktiva sportare hade tillgång till omklädningsrummet.

Tunby. En man som hade inflyttningsfest i en lägenhet blev av med jacka och skor under fredagskvällen. Det stulna förvarades i hallen.

Trädgårdsgatan. En man hämtades till förhör efter beslut av åklagare, klockan 02.45 i lördags. Han misstänktes att tidigare ha misshandlat sin bror. Han frigavs efter förhör.

Annons