Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 18/2

Annons

Östermalm. Fujitsu Services på Stansargränd drabbades vid 6-tiden på torsdagsmorgonen av ett inbrott. En okänd gärningsman ställde sig på en cykel och krossade ett fönster in till lokalen. En laptop till ett okänt värde stals vid inbrottet.

Nordanby. Vid ett garageinbrott på Norrleden stals natten till torsdag stals ett 20-tal fälgar och 4 sommardäck.

Klockartorpet. En man i 50-årsåldern blev av med sin plånbok när han handlade på Statoil på Knektgatan. Det var vid 18-tiden på onsdagen som mannen glömde sin plånbok på disken när han skulle betala. När mannen kom hem upptäckte han att plånboken var borta. Mannen gick tillbaka till macken för att leta efter plånboken men då var den försvunnen.

Bäckby. En man boende på Dragverksgatan vaknade vid 10-tiden på torsdagen av ljudet av en krossad ruta. När han gick upp för att titta vads om hade hänt såg han en man försvinna från platsen.

Erikslund. Två män fördes till lasarettet i Västerås för omplåstring efter att ha blivit misshandlade av fyra okända gärningsmän. Enligt vittnen ska de fyra männen försvunnit platsen i en bil. Även en tredje man ska ha blivit misshandlad men inte behövt vård. Bråket inträffade vid Erikslunds köpcenter natten till torsdag .

Västerås. På torsdagsförmiddagen stoppades en man i en bil på Djuphamnsvägen. I bilen hittade polisen en mindre mängd narkotika. Den 50-åriga mannen är nu misstänkt för narkotikabrott.

Annons