Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 18/3

Annons

MALMABERG. Under natten till torsdagen krossade någon rutan på en bil parkerad på Svarvargatan. Vandalen förstörde panelen och ryckte bort styrstången ihop om att få bort rattlåset. Stöldförsöket misslyckades dock.

SKILJEBO. En bil stal under natten till torsdagen från Färnebogatan.

SKÄLBY. Någon gång de senaste veckorna stals en handkassa från ett korttidshem på Skälbygatan.

SKÄLBY. En bilägare hade lämnat sin bil på Rösegårdsgatan där den stått och blivit översnöad sedan i mitten på februari. När gatan skulle snöröjas ombads ägaren flytta på bilen. Då upptäckte han att någon innan snön täckt bilen gjort inbrott, förstört rattlåset och försökt tjuvkoppla den.

HÄSSLÖ. Under natten till torsdag försökte någon stjäla en bil från Flottiljgatan. Tjuven hade ryckt bort låskolven och försökt tjuvkoppla bilen. Dessutom var instrumentbrädan bortsliten och baslådan, slutsteget och resten av stereoanläggningen stulen.

HÄSSLÖ. Någon krossade under natten till torsdagen rutan på en bil parkerad på Flottiljgatan och försökte tjuvkoppla den.

CENTRUM. Medan receptionisten under tio minuter lämnade disken på Hotell Västerås stal någon en mobiltelefon som förvarades bakom receptionen.

HÄSSLÖ. Någon krossade under natten till torsdagen bakrutan på en epatraktor parkerad på Flottiljgatan. Tjuven stal slutsteget från stereon och försökte också stjäla baslådan, men blev antingen avbruten eller orkade inte skruva bort alla skruvar den var fäst med.

RAMNÄS. En deltagare vid en fotokurs på Bäckhammarsskolan blev härom kvällen bestulen på en väska och kläder till ett värde av 1 800 kronor.

SURAHAMMAR. En anställd på Surahammars Bruk skadades i en arm i samband med en arbetsplatsolycka i tisdags kväll. Det var i samband med en justering av ett rör i en lackmaskin som personen fastnade med handen. Polisen har upprättat en anmälan av vållande till kroppsskada.

SURAHAMMAR. En elev på Skogslundsskolan blev i onsdags förmiddag bestulen på sin ryggsäck. Eleven hade ställt in ryggsäcken i ett skåp, men glömt att låsa.

HALLSTAHAMMAR. En Hallstabo stoppades i sin bil på onsdagseftermiddagen på Snevringevägen av polisen. Mannen erkände att han var påverkad av amfetamin och hasch. Han är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Mer läsning

Annons