Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 18/9

En tonåring stoppades på en misstänkt stulen moped på Erikslund. 

Annons

Erikslund. Vid 22.30 på måndagen stoppade polisen en pojke i övre tonåren på moped på Surahammarsvägen i höjd med E18. Vid kontroll visade sig mopeden vara tjuvkopplad och ha brytmärken. Polisen misstänker att mopeden är stulen, beslagtog den och kommer att utreda vem som har rätt till mopeden. Utredningen får visa om mopedisten gjort sig skyldig till något brott.

Malmaberg. Vid 15-tiden i  går inträffade en trafikolycka på Malmabergsgatan. Tre bilar rapporteras ha kört in i varandra. Två av dem som satt i bilarnaklagade över nacksmärtor och fördes till sjukhus för vård och kontroll. Polisen utreder trafikolyckan.

Erikslund. Någon gång mellan klockan 18 och 20 på måndagskvällen stals en väska på okänt sätt från en butik på Krankroksgatan.

Norra haga. Någon gång mellan fredagen och måndagen har en parkerad bil på Rekylgatan råkat ut för skadegörelse i samband med ett stöldförsök. Någon har brutit upp låset och därefter slitit bort kablar och ryckt loss rattkåpan, dock utan att lyckas starta och komma iväg med bilen.

Bäckby. En dörrmagnet, avsedd för att hålla dörrar öppna på ett säkert sätt, har stulits från Bäckbyskolan någon gång underde senaste dagarna.

Haga. Tre av fyra däck på en bil parkerad på Haga parkgata har råkat ut för vandalisering under natten till i  går. Motivet till skadegörelsen är okänt.

Nordanby. En bilist misstänks för snatteri sedan denne tankat drivmedel på Statoil Nordanby och försvunnit utan att betala.

Västerås. En person i Västerås västra stadsdelar har polisanmält att någon använt dennes Facebook-konto och skrivit ofördelaktiga saker om kontots rättmätige ägare så att olika personer kunnat se detta. Händelsen rubriceras som förtal.

Skälby. Under senaste helgen har ett fönster på Håkantorpsskolan krossats. Enligt preliminära bedömningar har ingen varit innei lokalerna.

Bäckby. En boende på Puddelugnsgatan har polisanmält att någon kastat en sten genom ett fönster hos denne någon gång under de senaste dagarna. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Önsta-Gryta. I samband med en dieselstöld från ett parkerat fordon på Bävergatan har diverse skadegörelse åstadkommits på fordonet. Händelsen inträffade natten till i  går.

Annons