Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 18 maj

Ibland drar bilen kortaste strået vid möte mellan kundvagn och bil.

Annons

Erikslund. En parkerad bil vid Erikslunds köpcentrum råkade under tisdagskvällen ut för skadegörelse. Någon har kört emot bilen, troligen med en kundvagn, så repor uppstått på sidan.

Hammarby. En hantverkare på Liegatan blev frånryckt diverse arbetsnycklar av en för honom okänd yngling vid 14-tiden på tisdagen.Ynglingen kom fram, ryckte till sig arbetsnycklarna och försvann.

Råby. En familj på Kungsfågelgatan råkade ut för stöld då en bekant till ett av familjens barn kom på besök. Bekanten hade med sig tre för familjen okända kamrater. Troligen har dessa passat på att gå runt i lägenheten och ta med sig plånböcker och mobiltelefoner innan de försvunnit.

Öster Mälarstrand. Flera båtmotorer har försvunnit de senaste dagarna från Mälarparken. Motorerna har varit fastlåsta vid olika båtar med kättingar och kraftiga lås, men det har inte avskräckt tjuvarna som i vissa fall förmodligen skadat motorerna under stölderna.

Bäckby. En släpvagn, PXG 193, har stulits från Ånghammargatan. På släpvagnen förvarades grästrimmer och trädgårdsverktyg som också försvunnit.

Erikslund. Max hamburgerrestaurang på Traversgatan hade inte hunnit öppna för dagen, vilket retade några ynglingar som kom körande i bil på onsdagsmorgonen. De sparkade på restaurangens dörr, hotade personalen och ryckte med sig planterade blommor innan de försvann.

Södra Vetterstorp. En parkerad, tillfälligt olåst, bil på Hammarbacksvägen har råkat ut för inbrott. Någon har stulit en väska med kläder då bilen lämnades obevakad en stund.

Malmaberg. Åtminstone tre källarförråd på Gunnilbogatan har råkat ut för inbrott eller inbrottsförsök under natten till onsdagen. Det är ännu oklart vad som stulits, ägarna till förråden ska undersöka vad som eventuellt fattas.

Önsta-Gryta. En rullstol har stulits från Vildrosens servicebostad under de senaste dagarna.

Centrum. Medan en kvinna distraherade butikspersonalen på Kicks, Vasagatan, med många frågor under tisdagseftermiddagen kunde hennes kamrat uppenbarligen plocka med sig 28 förpackningar ögonskugga och försvinna. Stölden upptäcktes då kvinnorna lämnat butiken.

Annons