Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 19/1

Tack vare en snabb väktarutryckning kunde två tjuvar gripas på Blåsboskolan under natten.

Annons

Blåsbo. Klockan 00.26 natten till tisdagen gick larmet på Blåsboskolan. Väktare var på plats så snabbt att två män, 39 och 45 år gamla, kunde gripas på bar gärning vid skolans lastkaj. Männen misstänks ha brutit sig in och sökt igenom lokalerna. De misstänks för inbrottsförsök och fördes till polishuset för förhör.

Hovdestalund. Vid tvåtiden natten till tisdagen råkade Nya Blomsterkiosken på Skultunavägen ut för inbrott. En kassaapparat har stulits med en okänd summa kontanter, förmodligen en växelkassa.

Viksäng. Fyra rutor har krossats på Ekbergaskolan under natten mellan måndagen och tisdagen.

Bäckby. Vid ett inbrott i ett flerbilsgarage på Adolf Zethelius gata natten till tisdagen stals fyra kompletta sommardäck på fälg. En kringboende har sett en misstänkt bil vid tretiden.

Gideonsberg. En 3,8 meter lång ljusslinga stals från en farstukvist på Humlegatan någon gång under natten måndag-tisdag.

Västerås. En 17-årig yngling från Motala har polisanmält en okänd person i Västerås för bedrägeri. Anledningen är att 17-åringen trott sig köpa en mobiltelefon på Blocket för 1100 kronor, betalat, men inte fått telefonen.

Mer läsning

Annons