Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 19/10

Annons

Gideonsberg. I tisdags hittade en förbipasserande två stulna registreringsskyltar till en bil. Skyltarna låg på en parkbänk vid Siggesborgsgatan. Skyltarna överlämnades till polisen.

Korsängsgärdet. Strax före klockan 15 i tisdags kallades räddningstjänst och polis till Solhemsgatan där en lekstuga rapporterades brinna. När räddningstjänsten kom fram var lekstugan övertänd och kunde inte räddas. Branden spred sig inte till kringliggande bebyggelse som fanns fyra–fem meter från lekstugan. Polisen misstänker att någon kan ha eldat upp stugan och har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Västerås. Vid midnatt tisdag–onsdag påträffade en polispatrull en 42-årig man

i centrala Västerås. Mannen visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fördes till polishuset i Västerås för provtagning och förhör. Proverna får visa om polisens misstankar stämmer.

Munkängen. Vid 6-tiden i går morse hade polisen trafikkontroll på Kungsängsgatan. En bilist blåste positivt i sållningsinstrumentet. Bilisten, en 45-årig man, fördes till Polishuset för provtagning. Mannen misstänks för rattfylleri.

Mer läsning

Annons