Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 19/12

Annons

Hammarby. Under natten till måndag var det inbrott i en lägenhet på Bygatan. Tjuven eller tjuvarna hade tagit sig in genom att bryta upp en balkongdörr. Vid anmälningstillfället var det inte klart om något stulits och i så fall vad.

Bjurhovda. Flera bilar, parkerade på Knotavägen, hade under natten till måndag råkat ut för inbrott, vandalisering och bensinslangning. Några bilar hade brutits upp via en krossad ruta och fått saker stulna ur kupén, samt fått tanklocket uppbrutet och drivmedel slangat. Någon bil hade klarat sig med ”bara” slangningen, men då hade tanklock och lack repats.

Bäckby. På måndagförmiddagen inträffade en arbetsplatsolycka på Gjutformsgatan. En truck transporterade en låda vid företaget Music Lights då lådan föll över en person som fördes i ambulans till sjukhus för vård av skador på ett ben och en bula i huvudet.

Bäckby. En mängd verktyg har stulits från en fastighet på Adolf Zethelius gata.

I fastigheten pågår fönsterbyte, tjuven tycks ha tagit sig i en elcentral där verktygen förvarades.

Sjöhagen. Någon gång under helgen stals ett bilsläp som stod parkerat på Slakterigatan. Släpet var ordentligt låst, men det tycks inte ha avskräckt tjuven.

Anundshög. En bergborrmaskin stals från en fastighet i närheten av Anundshög öster om Västerås någon gång under helgen.

Västerås. En man i 50-årsåldern stoppades av polisen vid 14-tiden på måndagen då han kom körande på moped på Stockholmsvägen. Han saknade behörighet att köra mopeden och var dessutom berusad, den exakta promillehalten är inte känd.

Västjädra. Vid 11.30 på måndagen körde en personbil i diket på riksväg 56 strax söder om trafikplats Västjädra. En person, bilföraren, klagade över smärtor i nacken och fördes i ambulans till sjukhus för vård. Olyckan vållade vissa trafikstörningar under räddnings- och bärgningsarbetet.

Västerås. Vid 3-tiden natten till måndag stoppade polisen en personbil på riksväg 66 i Västerås kommun. Bilisten, en 40-årig man, var liksom den 46-åriga kvinnliga passageraren synbart påverkade av narkotika.

Hallstahammar. En man på Snevringevägen har blivit bestulen på tre kameror. Mannen släppte in en för honom okänd man i lägenheten. När den okände gästen hade gått upptäckte lägenhetsinnehavaren att hans tre kameror var borta.

Kolbäck. En fastighet som ägs av Åskebro El och som ligger vid Linnéatorget har blivit nedklottrad i helgen.

Surahammar. Ett försök till bilinbrott inträffade natten mot lördagen på Skogsvägen. Tjuven krossade bakrutan men lyckades inte komma åt något att stjäla.

Hallstahammar. En man blev i söndags eftermiddag bestulen på sin plånbok inne på OKQ8-macken. Plånboken innehöll bland annat 1 500 kronor i kontanter.

Mer läsning

Annons