Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 19-20/3

Annons

Tillberga. En 42-årig förare stoppades vid 21-tiden i fredags kväll av polis på Kvistbergavägen. Föraren visade tydliga tecken på drogpåverkan och saknade körkort. Han togs till polisstationen för provtagning och misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

Hökåsen. En man greps av polisen efter att ha hotat och misshandlat sin syster. Han är anmäld för olaga hot och misshandel.

Skiljebo. En 26-årig man som kontrollerades vid Skiljebo centrum vid 18-tiden i lördags kväll visade tydliga tecken på drogpåverkan och fick följa med till polisstationen för provtagning. Anmälan gäller misstänkt drograttfylleri.

Vallby. En 48-årig kvinna som kontrollerades av polis på Vallby i lördags kväll

visade tydliga tecken på drogpåverkan och fick följa med för provtagning Hon är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Proverna har skickats för analys.

Centrum. En 35-årig man haffades av polis efter att han stulit varor på Stadium i lördags. En väktare grep honom och vid kroppsvisitationen hittade polisen en kniv. Mannen greps och är nu misstänkt för stöld och brott mot knivlagen.

Centrum. Någon försökte stjäla en bil som stod parkerad på Domkyrkoesplananden under natten till fredagen. En vindruta var krossad och gods i bilen var stulet. Inga vittnen finns till händelsen.

Centrum. En ung man greps för snatteri på Systembolaget på Smedjegatan

vid 11.30-tiden i fredags. Mannen stal alkohol för 218 kronor och haffades av väktare. Mannen är misstänkt för snatteri.

Centrum. En berusad man i 50-årsåldern omhändertogs för snatteri i Ica Skrapan på fredagseftermiddagen. Han uppträdde stökigt och togs av polisen enligt lagen

om omhändertagande av berusade personer.

Mer läsning

Annons