Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 19-21/11

I fredags, strax före klockan tio, knuffade en 16-årig pojke till en butiksanställd på Ica Skrapan i centrum.

Annons

Pojken hotade även, som han sa, att skära den butiksanställde. Ynglingen återkom frivilligt senare under dagen och bad om ursäkt.

Jakobsberg. En 42-årig man misstänkt för narkotikabrott, togs för rattfylleri, grov olovlig körning, på Götgatan på fredagsförmiddagen på Götgatan. Bilen togs i beslag.

Erikslund. På fredagskvällen vid 22-tiden misshandlades en 19-åring och två 18-åriga ynglingar på Erikslundsgatan. Enligt uppgift råkade de tre komma åt någon av de ungdomar de mötte på gatan och blev därefter misshandlade med sparkar och slag. En av de drabbade sparkades dessutom i huvudet när han fallit till marken.

Centrum. På nattklubben Silk ägde en misshandel rum strax efter klockan ett natten mot söndag. En 18-årig man vevade runt med armarna med knutna nävar och träffade en 19-årig man i ansiktet, som blev ömt.

Hälla. En 49-årig kvinna ertappades strax efter klockan tolv på ICA Maxi då hon snattat en golvmopp.

Skallberget

. En 64-årig man hotade vid halv åttatiden på lördagskvällen en 42-årig man i en lägenhet på Emausgatan med att han ”skulle ligga under marken”. De två hade träffats under kvällen och drack alkohol tillsammans då de senare blev osams.

Norra Skiljebo. I samband med en fest i en lägenhet stals diverse gods, bland annat jackor. Ett vittne såg en 19-årig man plocka på sig sakerna och sedan åka iväg i en taxi.

centrum.

Centrum. En 26-årig man slog en annan man över nästan på Blue Moon Bar vid 23.30-tiden i lördags. Vakten som försökte avvisa gärningsmannen möttes av våldsamt motstånd. Gärningsmannen motanmälde sedan två vakter på nattklubben, som han ansåg tagit i för mycket.

Klockartorpet. En boende på Klockartorpsgatan blev i helgen utsatt för olaga hot och skadegörelse på sin ytterdörr. Någon hade hällt målarfärg genom brevinkastet och skrivit rasistiska ord på dörren och dessutom huggit i den.

Mer läsning

Annons