Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 19/3

Annons

Skallberget. Vid 23-tiden på tisdagen steg en 18-årig man av bussen på Emausgatan och upptäckte att två män kikade in i hans bil. När 18-åringen gick fram fick han ett slag med en kofot. Nu rapporterar 18-åringens anhöriga att han opererats och mår bra.

Hammarby. Vid 2-tiden natten mot fredag upptäckte en boende på Bygatan hur en okänd man försökte stjäla däcken på en bil parkerad på gatan. Den boende rusade ut och skrek: sluta! Då försvann tjuven till en väntande bil som snabbt körde från platsen.

Kungsängen. Natten till fredag utsattes en firma på Retortgatan för inbrott. En ruta krossades på baksidan av byggnaden. Det är ännu oklart vad som stulits.

Gideonsberg. Vid 6-tiden på fredagsmorgonen stoppades en 19-årig bilförare av polisen. Det visade sig att mannen inte hade körkort, och att det inte var första gången han körde utan ett sådant. Mannen är också misstänkt för drograttfylleri.

Centrum. I torsdags greps två män misstänkta för snatteri på Stadium. Den ena av männen, en 26-åring, visade tecken på drogpåverkan och fick följa med polisen för provtagning. Det visade sig att männen också hade stulit en tröja från New Yorker och hårsnoddar på H

Orresta. Natten till fredag utsattes en barack som Mälarenergi äger för inbrott. Nu saknas såväl microvågsugn som kaffebryggare.

Mer läsning

Annons