Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 2/1

Annons

Hammarby. Under helgen har en okänd gärningsman slitit loss en kortläsare från Nybyggeskolan i Västerås. Personen ska sedan ha krossat det yttre glaset på en fönsterruta genom att kasta kortläsaren.

Råby. En okänd gärningsman har stulit extraljus från en personbil parkerad på Bofinksvägen. I samband med stölden ska det ha uppstått lackskador på bilen. Polisen hittade inga synliga spår kvar på platsen.

Centrum. Under natten till i går har en boende på Timmermansgatan gjort en anmälan om ofredande. Mitt i natten ska en person ha ringt på anmälarens dörr. Den boende tror sig veta vem det var men det finns ännu ingen misstänkt.

Malmaberg. En bil blev utsatt för skadegörelse på Odensvigatan under helgen. Bilen har blivit sprejad med silverfärg. Polisen hittade inga spår efter gärningsmannen.

Haga. Mellan fredagskvällen och söndagsmorgonen har två fönsterrutor krossats på Haga centrala förskola på Sandgärdsgatan i Västerås. Ingen misstänkt finns i nuläget.

Västerås. Under natten till i går tappade en kvinna som cyklade hem sin handväska. Väskan hade hon i en cykelkorg, det är dock svårt att veta exakt var hon tappade den.

Malmaberg. Någon gång under helgen har en okänd gärningsman försökt bryta sig in i en bil. Inbrottsförsöket misslyckades men förövaren har förstört låset på bagageluckan.

Hallstahammar. Någon har försökt bryta sig in i en villa på Vallaregatan under fredag eller lördag. Brytmärken fanns på altandörren men inbrottsförsöket misslyckades.

Surahammar. Polisen fick strax efter midnatt på nyårsafton ta hand om en mycket berusad person på Hjulmakarvägen. Han är även misstänkt för en mindre misshandelsförseelse.

Mer läsning

Annons