Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 2/3

Det kan tyckas som ett trivialt brott - men i det här snövädret är det inte roligt att bli av med snöskyffeln. Sådana är hårdvaluta för tjuvar just nu.

Annons

Önsta-Gryta. Under rådande väderlek är alla former av snöskyfflar begärliga byten. Det fick en villaägare på Solrosgatan erfara då snöskyffeln stulits från tomten under natten till tisdagen.

Hammarby. En parkerad bil på Paprikavägen har råkat ut för inbrott. En bilstereo har stulits.

Skälby. Natten till tisdagen har en parkerad bil på Skälbygatan råkat ut för skadegörelse. Ett vittne har sett en annan bil med två män köra från platsen efter skadegörelsen.

Skiljebo. OK-Q8 Österleden har råkat ut för en bensinsmitare. Den här gången tankade en bilist för ungefär 300 kronor och försvann.

Vallby. Någon gång under tiden lördag-tisdag har någon vandaliserat en parkerad bil vid Vallby centrum. Flera djupa repor har skrapats.

Råby. Vid ett källarinbrott på Morkullegatan natten till tisdagen har tjuven tagit sig in genom rutan till ett cykelförråd. Väl inne har förmodligen något stulits, men exakt vad som stulits var oklart vid anmälningstillfället.

Tillberga. En registreringsskylt, WZU 668, har under natten till tisdagen stulits från en parkerad bil på Sörbyvägen.

Rönnby. När polisen skulle kontrollera en man på Släggkastargatan vid femtiden natten till tisdagen blev mannen våldsam. Han sparkade en polis på benen och är därför misstänkt för våld mot tjänsteman. Det är oklart vad ingripandet gällde från början.

Hammarby. Flera källarförråd på Sigfrid Edströms gata har råkat ut för inbrott. Däck, fälgar, öl och flera andra saker tros ha stulits.

Herrgärdet. Polisen kontrollerade en parkerad bil på Tessingatan under tisdagen. Bilen var uppenbarligen falskskyltad eftersom skylten tillhörde en Volvo och satt på en Chrysler. Någon förare syntes inte till och polisen har ingen misstänkt för närvarande, men ska undersöka saken.

Mer läsning

Annons