Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 20/1

Papper i handfatet ställde till det på Fryx under onsdagen.

Annons

Vasastaden. Någon gång under sena tisdagskvällen eller natten mot onsdagen har Fryxellska skolan drabbats av skadegörelse. Någon har proppat igen ett handfat vid trappan mot gymnastiksalen så vattnet forsade nerför trappan när personalen kom på onsdagsmorgonen.

Pettersberg. Under natten till tisdagen har någon brutit upp dörrlåset på en parkerad bil på Pettersbergsgatan, uppenbarligen under försök att stjäla bilen eller bryta sig in i den.

Bäckby. Någon gång under natten till onsdagen drabbades en parkerad bil på Bessemergatan av inbrott. Tjuven försökte bryta upp dörrlåset, misslyckades, och började då bryta på en ruta som gick sönder. Det mesta tyder på att inget stulits under stöldförsöket.

Hammarby. Nybyggeskolan har råkat ut för inbrott. Någon har natten tisdag-onsdag krossat en ruta till ett klassrum och stulit bland annat en datorskärm.

Västerås. En man har polisanmält att han drabbats av ett datorvirus som gjort det omöjligt för honom att öppna hans e-postkorg. Brottet rubriceras som skadegörelse.

Västerås. En kvinna från Gävletrakten har polisanmält en västeråsare för internetbedrägeri. Kvinnan satte in 760 kronor på västeråsarens konto i slutet av november efter att ha sett en annons för ett par Jimmy Choo-skor på Tradera. Några skor har inte dykt upp, västeråsaren svarar inte i telefon och den tilltänkte köparen har tröttnat.

Mer läsning

Annons