Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 20/7

Annons

Bäckby. Natten mot tisdag upptäcktes att en bil parkerad på Smältverksgatan blivit av med alla sina hjul.

Malmabergsgatan. Någon gång mellan den 30 juni och i tisdags har verktyg och maskiner försvunnit från ett källarförråd på Malmabergsgatan.

Skälby. Natten mot tisdag krossade någon en ruta till en bil som parkerats på Skälbygatan. Det är okänt vad som stulits.

Östermalm. Två kopparurnor har stulits från kyrkogården på Utanbygatan. Urnorna stod placerade vid minnesmärket för Estonias offer.

Gideonsberg. Natten till tisdag bröts sig någon in i ett källarförråd på Gideonsbergsgatan. Det är oklart vad som stulits.

Finnsta. I tisdags upptäckte ägaren till en häst att hästen blivit skuren, kanske med kniv. Hästen var blodig. Ännu finns inte mer uppgifter om händelsen.

Hälla. I tisdags kväll blev en person av med plånboken under ett besök på Willys. Plånboken låg i en handväska, som i sin tur låg i shoppingvagnen. Kontanter, kort och värdehandlingar försvann.

Bäckby. En person boende på Välljärnsgatan har anmält att ett ungdomsgäng utsätter personen för ofredande. Ungdomarna kastar äpplen på köksfönstret bland annat och det tycker personen är mycket obehagligt.

Öster Mälarstrand. Natten till onsdag krossades en ruta till en butik på Regattagatan. Genom den krossade rutan kom tjuven eller tjuvarna åt ett lås och kunde öppna. Larm fanns i butiken, men det utlöstes inte. Det är oklart vad som stulits.

Björnön. En båt som låg förtöjd och låst på Björnön var på tisdagen försvunnen.

Bäckby. En person som köpte ett playstationspel på loppisen på Hejargränd har blivit anmäld av säljaren för egenmäktigt förfarande. Köparen vägrade helt enkelt att lämna tillbaks en skiva som satt i spelet vid köpet och som inte borde ha ingått enligt säljaren.

Viksäng. Skolan på Viksängsgatan har utsatts för inbrott genom ett ventilationsgaller. Knivar har stulits från en monter och skolan har utsatts för skadegörelse.

Mer läsning

Annons