Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 20/8

Annons

Erikslund. Vid lunchtid i söndags slog en tjuv till hos en bilburen shoppare. Medan bilisten var inne i köpcentret, med bilen parkerad utanför, hade någon varit inne i bilen. Bilisten upptäckte att bakdörren inte var ordentligt stängd, och att någon varit inne och stulit bland annat en dator samt diverse verktyg.

Sjöhagen. Under helgen har någon brutit sig in i en parkerad lastbil på Slakterigatan. Från den uppbrutna lastbilen stals en dator samt en gps-navigator.

Vallby. Vandaler har återigen drabbat växtligheten på en förskola i Västerås. Den här gången har Norra Vallby förskola råkat illa ut under helgen. 3 vinbärsbuskar och 15 smultronplantor har ryckts upp med rötterna och förstörts.

Viksäng. Strax före klockan 6 i går morse stoppade polisen en bil på Rönnbergagatan för kontroll. Bilisten, en 23-årig man, uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad av någon sorts narkotika. Han togs med till Polishuset för provtagning och förhör. Bilen 23-åringen körde togs i beslag.

Västerås. Flera personer har under de senaste dagarna anmält att de råkat ut för den typ av datorbedrägerier som VLT tidigare berättat om; att de får upp en falsk hemsida som säger att de surfat på otillåtna sidor och avkräver dem böter. Brotten som anmälts rubriceras som dataintrång och föregivande av allmän ställning.

Finnslätten. Polisen stoppade en bil på Lugna gatan för kontroll strax före klockan 20 på söndagskvällen. Bilisten, en man i 40-årsåldern, visade enligt polisen tydliga tecken på att vara påverkad av någon sorts narkotika. Han fördes till polishuset för provtagning och förhör.

Mer läsning

Annons