Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 21/1

Normalt sett brukar det vara svårt att få tag på folk som tankar utan att betala. Inte under natten till torsdagen.

Annons

Aroslund. Tack vare ett snabbt samtal till polisen kunde polisen gripa en man som tankat på Shell Rocklunda natten till torsdagen utan att betala. Det visade sig att mannen var narkotikapåverkad, hade en yxa i bilen utan giltigt skäl och dessutom saknade körkort.

Vallby. Strax före midnatt natten mot torsdagen kunde väktare konstatera inbrott på Vallbyskolan. Vid kontroll visade det sig att tjuvarna klippt upp ett hål i staketet, krossat en ruta, gått in och brutit på ett säkerhetsskåp som de varken lyckats få upp eller stjäla innan tjuvarna försvann.

Vetterstorp. Natten mot torsdagen vaknade en boende på Narvavägen av mystiska ljud från Salong Bettan. Det visade sig vara inbrott. Polis larmades och en bil sågs lämna platsen. Två män kunde därefter gripas, en 28-åring och en 34-åring. Bilen de åkte i var stulen från ett företag på närbelägna Hammarbacksvägen. Polisen har hittat det mesta av stöldgodset från frisersalongen.

Brandthovda. En tolvårig flicka har polisanmält att hon råkat ut för ofredande under torsdagsmorgonen. Flickan cyklade till skolan och blev i höjd med Fibulagatan knuffad av cykeln av en okänd man. Hon tog sig dock upp på cykeln och lyckades cykla iväg.

Hagaberg. En parkerad bil på Snytenvägen har natten till torsdagen utsatts för skadegörelse genom att någon repat bilen på flera ställen.

Råby. Två parkerade bilar på Morkullegatan har utsatts för inbrott eller inbrottsförsök. En av bilarna motstod försöken och fick diverse delar bortbrutna. Den andra bilen har tjuven tagit sig in i och sökt igenom. Det är oklart om något stulits.

Centrallasarettet. En läkare på Centrallasarettet har polisanmält en stöld av en privat väska från mottagningen. Läkaren såg en okänd man som kan sättas i samband med stölden. Väskan innehöll inga läkemedel.

Dingtuna. Någon gång under tiden tisdag-torsdag utsattes en parkerad bil på Länsmansgatan för inbrott. Det är oklart om något stulits. Ett handtag har brutits loss.

Centrum. En parkerad bil på Bryggargårdens parkering råkade på onsdagskvällen ut för inbrott. Bilen blev även repad.

Mer läsning

Annons