Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 21/8

Annons

Centrum. Strax före midnatt natten till i går ertappades en 23-årig man med att krossa en ruta på en parkerad bil på Smedjegatan.

Hälla. Vid 22.30-tiden i måndags kväll började en parkerad bil utanför Återbruket att brinna av okänd anledning. Räddningstjänsten släckte branden.

Västermalm. Två personer blev osams på Kungsgatan natten till tisdagen och det hela slutade med att den ene misshandlade den andre, dock inte så att sjukhus behövde uppsökas.

Gideonsberg. Kiosken på Ringvallen drabbades natten till i går av inbrott.

Västerås. En tvist mellan två västeråsare om utlånade verktyg som inte lämnats tillbaka har gjort att utlånaren polisanmält den som fått verktygen utlånade till sig för olovligt brukande.

Önsta. Boende larmade polis sedan de sett en misstänkt berusad person köra bil. Bilfärden slutade i ett staket. Polisen tog med föraren till Polishuset för provtagning.

Västerås Central. Polisen stoppade en 62-årig man vid Västerås Centralstation under måndagen för att kontrollera honom och hans förehavanden närmare. Det visade sig att 62-åringen cyklade omkring på en stulen cykel.

Vetterstorp. Två personer blev vid 1-tiden natten till tisdagen osams utomhus på Narvavägen, vilket slutade med att den ene misshandlade den andre. Den misshandlade blev inte allvarligt skadad.

Centrum. Under måndagen krossades en bakruta på en bil som stod parkerad på Sturegatan.

Gideonsberg. Under natten till i går stal någon en planka ur ett förråd på Långmårtensgatan och försökte därefter sätta eld på plankan.

Ramnäs. Inbrottstjuvar bröt sig in någon gång under förra veckan in i en sommarstuga vid Industrileden. De tog sig in genom att krossa en köksruta. Bytet blev verktyg, oklart hur många och till vilket värde.

Kolbäck. Natten mellan söndagen och måndagen blev en bil föremål för bensinslangning. Bilen, en Ford Galaxy, stod parkerad på en parkering på Hagvägen. Tjuven hade borrat hål i tanken och tappat ut bensin till ett värde av cirka 300 kronor.

Virsbo. En bensintank stals från en båt i söndags eftermiddag. Båten låg förankrad vid båtbryggorna i slutet av Björkhagsvägen.

Mer läsning

Annons