Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 22-23/1

Annons

Centrum. En 24-årig man är misstänkt för skadegörelse sedan han slagit sönder ett fönster inne på Blue Moon Bar med knytnäven. Mannen var inblandad i ett bråk på restaurangen och i samband med detta ska han ha krossat fönstret.

Ängsgärdet. En 31-årig kvinna hittade sin tidigare stulna barnvagn i en butik på Ängsgärdet i fredags. Butiken hade köpt in vagnen av ett par privatpersoner, och hade namnet på en av kvinnorna.

Centrum. Kläder, en kommunikationsradio, gps och en kniv stals ur ett källarförråd på Stora gatan under förra veckan. Låsbeslaget till förrådet var uppklippt.

Skiljebo. En anställd på Skiljeboskolan fick sin bärbara dator stulen ur sitt arbetsrum i fredags. Kvinnan lämnade rummet en kort stund och låste då dörren. När hon kom tillbaka var dörren fortfarande låst, men fönstret stod öppet och datorn var försvunnen. En av skolans nycklar ska tidigare ha försvunnit. Det finns misstankar mot två elever som uppehöll sig utanför rummet och utanför byggnaden vid tiden för stölden.

Stohagen. Strålkastarna stals från en bil parkerad på Stohagsvägen under natten eller morgonen till söndagen. Motorhuven på bilen var uppbruten.

Södra gryta. Någon har slangat bensin från en bil parkerade på en gemensam boendeparkering på Labradorvägen sent i fredags kväll. Tanklocket till bilen var uppbrutet och en slang låg kvar på platsen.

Bäckby. En ficklampa, cd-skivor och en mobilhållare stals ur en bil på Spikverksgatan natten mellan torsdag och fredag. En sidoruta på bilen var krossad.

Erikslund. En bil parkerad på Kuggstångsgatan fick rutan krossad under natten till i fredags. En gps, bilstereon och en dvd-spelare stals ur bilen.

Centrum. En 16-årig flicka försökte ta sig in på restaurang Pluto med ett id-kort med ändrat födelsedatum i fredags vid 22.30. ID-kortet togs i beslag och flickan misstänks för urkundsförfalskning.

Skiljebo. En 49-årig man på Stigbergsgatan såg under natten till i söndags hur tre personer vandaliserade bilar som stod parkerade utanför. De hoppade på dem och bröt bort vindrutetorkarna. Mannen, tillsammans med några vänner, sprang ut och efter gärningsmännen. Två av dem, en man och en kvinna, kom undan medan de fick tag på den tredje, en 19-årig man.

Annons