Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 22/3

Att bli filmad på läktaren tilltalade inte två män i publiken på ABB Arena.

Annons

Rocklunda. En man har polisanmält två yngre män för ofredande och skadegörelse sedan en incident inträffade inne på Big Mac Cup på ABB Arena under söndagen. Mannen filmade planen under turneringen, då ett tumult uppstod på läktarplats. När mannen vände sin videokamera dit blev två yngre män arga och försökte ta kameran från honom. I dragkampen skadades flera knappar på videokameran.

Oxbacken. En äldre kvinna har polisanmält att hon förlorat och efter vad hon förmodar blivit bestulen på en halskedja. Kvinnan vistas på Oxbackens servicehus.

Erikslund. Under tidiga måndagsförmiddagen inträffade en bilstöld på parkeringen utanför Ica Maxi med flera butiker på Erikslund. En kvinna var inne och handlade, då hon kom ut strax före klockan 10 var bilen borta.

Hässlö. Under lördagen upptäcktes ett inbrott i en studentlägenhet på Signalistgatan. Dator, ett hemmabiosystem och en plånbok finns bland det stulna.

Västerås. Vid en lägenhetsfest sent under lördagen blev en kvinna på okänt sätt bestulen på en Ipod som förvarades i hennes jackficka. Förmodligen har någon annan festbesökare gått hem med Ipoden.

Mer läsning

Annons