Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott Olyckor 22/5

Under tisdagseftermiddagen sparkade någon sönder en dörr på Bäckbyskolan av initialt okänd anledning.

Annons

Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Brandthovda. Någon gång under natten till tisdagen har tjuvar varit framme i verksamhetslokalerna vid Brandthovda Idrottsplats och stulit fyra picknickbord därifrån.

Östermalm. Strax efter klockan ett natten till tisdagen har en 49-årig man anmält att en okänd man stack honom med kniv i ena benet. Händelsen inträffade på Östermalmsgatan och närmare detaljer kring brottet eller dess orsaker är inte kända. Mannen skadades inte allvarligt.

Sjöhagen/Lögarängen. Vid 13.30-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil för kontroll på Sjöhagsvägen. Bilisten, en 23-årig man, visade enligt polisen tydliga tecken på att vara påverkad av någon sorts narkotika. Han fördes därför till polishuset för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Proverna får visa om mannen kan misstänkas för att ha kört bil narkotikapåverkad.

Centrum-Lustigkulla. Två bilar krockade i korsningen Vallbyleden-Västra Ringvägen invid Skarpskyttebron. Den ena bilen körde in i den andra vid en kökrock. Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen, men det visade sig lyckligtvis att ingen människa kommit till skada. Bilarna fick dock bärgas från platsen och polisen ska utreda olyckan.

E18/Irsta. Vid midnatt natten måndag-tisdag körde en bil in i mittvajerräcket på E18 norr om Irsta, i riktning mot Västerås. Ingen människa skadades, men bilen behövde bärgas från platsen och olyckan vållade begränsad framkomlighet i riktning mot Västerås under räddnings- och bärgningsarbetet.

Bäckby. Vid 15.30-tiden på måndagen ertappade personalen i en butik vid Bäckby torg en flicka i tonåren som försökte ta med sig varor utan att betalas. Flickan kvarhölls medan polis kallades till platsen. Polisen skrev anmälan och skjutsade hem flickan till vårdnadshavare.

Mer läsning

Annons