Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 22/8

Annons

Hammarby. Vid midnatt natten till tisdagen tankade en bil på Statoil Hammarbyrampen för knappt 500 kronor varefter bilist och bil försvann utan att betala. Registreringsnumret på bilen – en VW Golf – visade sig tillhöra en Volvo, så bilisten misstänks för snatteri och märkesförfalskning. Det sistnämnda på grund av den ersatta nummerplåten.

Lögarängen. En bil parkerad vid Lögarängshamnen har under den senaste helgen råkat ut för att få tanklocket uppbrutet. Drivmedel har sedan slangats ur bilen.

Vallby. Natten till i går råkade en bil ut för inbrott på Svalgången. Tjuven eller tjuvarna har krossat en ruta och stulit GPS-navigator samt en mobilladdare. I övrigt är bilen grundligt genomsökt.

Aroslund. Under tisdagen stals en bil på Agnegatan och hittades senare under Vallbybron. Det visade sig att tjuven av allt att döma glömt kvar saker i bilen eftersom bilens rättmätige ägare hittade diverse saker som inte tillhörde honom.

Bäckby. Någon gång under de senaste dagarna har en bil parkerad på Spikverksgatan råkat ut för att få tanklocket uppbrutet och drivmedel slangat.

Hälla. Vid 17-tiden i går försökte en 23-årig man ta med sig två flaskor sprit från Systembolaget Hälla utan att betala, men ertappades av personalen. Polis tillkallades och mannen förhördes, misstänkt för snatteri.

Skultuna. Vid lunchtid i går kallades polis till en adress i Skultuna där en man i 20-årsåldern kunde gripas efter att ha misshandlat sin hustru i parets gemensamma bostad. Kvinnan klarade sig med lindriga skador. Åklagaren får ta ställning till om mannen ska anhållas. Han misstänks för grov kvinnofridskränkning.

Bäckby. I går på förmiddagen drabbades en villa på Smältverksgatan av inbrott. Det var vid anmälningstillfället inte känt vad som stulits, inbrottet skedde mellan klockan 10 och 13.

Erikslund. Vid lunchtid i går ringde personal på Mediamarkt till polisen för att berätta att en uppenbart narkotikapåverkad person gick runt i butiken. Polis kom till platsen och omhändertog mannen. Prover togs för att utröna typen av narkotika.

Mer läsning

Annons