Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 23/2

En patient blev våldsam på Centrallasarettet natten till tisdagen.

Annons

Centrallasarettet. Vid tvåtiden natten mot tisdagen blev en patient på Centrallasarettet plötsligt våldsam. Ordningsvakter och medicinsk personal försökte tala honom tillrätta utan resultat. Tumult uppstod och mannen misshandlade en ordningsvakt och bet en sjuksköterska i foten innan han kunde övermannas.

Västerås. Flera personbilar kolliderade i halkan på onsdagsförmiddagen. Bland annat i korsningarna Norrleden–Vasagatan, Köpingsvägen–Förstadsvägen och Köpingsvägen–Järnbruksgatan. Ingen människa blev dock allvarligt skadad.

Erikslund. En 87-årig man blåste positivt i en nykterhetskontroll på Löpkranegatan. Mannen fick följa med till polisstationen för ytterligare provtagning. Provet var över gränsvärdet och mannen fråntogs sitt körkort.

Centrum. En elev på Rudbeckianska gymnasiet har anmält att hans klädskåp brutits upp vid lunchtid på måndagen. En jacka och en väska stals. Jackan återfanns senare men väskan är borta.

Centrum. En fotvårdssalong på Snickargatan har drabbats av inbrott natten till tisdagen. Tjuven eller tjuvarna har rört till i lokalen och brutit upp kassaregistret.

Centrum. Face Stockholm på Hantverkargatan har under natten till tisdagen råkat ut för skadegörelse. Någon har krossat en ruta i entrédörren med en sten. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.

Viksäng. Sömntabletter blev bytet vid ett lägenhetsinbrott på Rönnbergagatan som upptäcktes under tisdagen. Inget annat tycks stulet enligt en preliminär uppskattning.

Mer läsning

Annons