Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 23-24/1

Annons

Viksäng. Mellan fredag och lördag görs ett inbrottsförsök i en bil parkerad på en allmän parkering på Regementsgatan.

Centrum. En 25-årig man stoppades vid 15-tiden på lördagen av polis på Sturegatan. Mannen blåste positivt och visade sig ha 0,72 promille alkohol i blodet. 25-åringen misstänks nu för rattfylleri.

Klockartorp. Vittnen larmade polisen om ett bilinbrotts- eller bilstöldsförsök på Klockartorpsgatan sent på lördagskvällen. När polisen kom till platsen kunde den konstatera att någon försökt att bryta sig in i en röd Ford Escort. Fönstret vid förarplatsen var krossat och någon hade försökt att bryta loss rattkåpan.

Tortuna. Mellan torsdag och fredag skedde ett inbrott på Tortuna golfklubb. Okända gärningsmän bröt sig in genom såväl entrédörr som en kontorsdörr. En datorskärm i Golfklubbens restaurang- och klubbdel stals.

Råby. En man upptäcker att han haft inbrott i bilen mellan fredag och lördag. Någon stal då stereon i hans Volvo, som stod parkerad på Sidensvansgatan.

Östra Malmaberg. Någon försökte stjäla en lastbil som tillhör Aros rör och svets utsattes mellan fredag och lördag. En ruta på bilen hade krossats men larmet utlöstes och inget i bilden var stulet. Några dörrar längre bort på samma gata, också det mellan fredag och lördag, stjäls en blå Saab 9000. Ägarens enda spår efter bilen är krossat glas på platsen där den parkerades.

Bäckby. Natten mellan lördag och söndag krossade och öppnade någon ett fönster till Rondellen Convena, en mötesplats för äldre personer med funktionshinder. Om något blivit stulet var under helgen oklart.

Skälby. Mellan onsdagen och fredagen stals två blinkerslampor från en mörkblå Volkswagen Passat parkerad på en boendeparkering på Skälbygatan.

Mer läsning

Annons