Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott olyckor 23/3

Kvinnan fick bidrag som ensamstående - men var sambo enligt Försäkringskassan.

Annons

Västerås. En 30-årig kvinna från Västerås har polisanmälts av Försäkringskassan, som anser att hon gjort sig skyldig till bidragsbrott. Kvinnan har fått bidrag beräknade på att hon är ensamstående, men har enligt Försäkringskassan i själva verket hela tiden varit sambo och på så sätt fått ut nästan 20 000 kronor för mycket.

Viksäng. Under helgen har åtminstone fem källarförråd i en fastighet på Regementsgatan råkat ut för inbrott. Hänglåsen har klippts upp, men det är ännu oklart vad som stulits ur förråden.

Skälby. Under natten till tisdagen har en grill samt kofångare stulits från en parkerad bil på Bakplåtsvägen. Bilen var larmad, men larmet utlöstes inte.

Centrum. En elev på Rudbeckianska gymnasiet har polisanmält att hon antingen blivit bestulen på sin dator på okänd plats, eller också glömt den någonstans. Det är därför oklart om datorn försvunnit ur ett elevskåp eller ur hennes väska.

Bäckby. Under natten till måndagen har någon slangat bensin från en parkerad bil på Smältverksgatan. Tanklocket låg uppbrutet vid sidan av bilen när ägaren kom ut till sin bil på måndagsmorgonen.

Östanbro. Vid niotiden på tisdagsmorgonen körde en bilist in i vajerräcket vid E18 i närheten av Östanbro, nära länsgränsen mot Uppsala län. Ingen människa skadades, men E18 var avstängd och trafiken omleddes via Irsta under räddnings- och bärgningsarbetet.

Stenby. Strax efter midnatt mellan måndagen och tisdagen stoppade polisen en bil på Kraftlinjegatan för rutinkontroll. Det visade sig att föraren, en 23-årig man, saknade körkort.

Mer läsning

Annons